Marieviksgatan 42 – Liljeholmskajen

MARIEVIKSGATAN 42

2 ROK 46 KVM 8 TR
SE ALLA BILDER

Penthouse högst upp i huset med fantastisk takterrass och lyxigt utespa

Välkommen på visning 1 september kl 11:30-14:30.

Med sin totalyta på 94 kvadratmeter fördelade på en takterrass med inglasat uterum, balkong och boyta är detta en bostad långt utöver det vanliga. Den 41 kvadratmeter stora och insynsskyddade takterrass ger en frihet och lugn mitt i storstaden så att man aldrig behöver känna sig instängd. Högst upp i huset är terrassen verkligen fantastisk, och solen är framme från morgon till kväll. Solnedgångarna, som färgar himlen rosa och orange, är magiska. Spabadet är en lyxig detalj och det inglasade uterummet, med skjutdörrar som kan öppnas upp helt och hållet, förlänger säsongen. Själva lägenheten har ett härligt ljusinsläpp, och de stora och lågt bröstade fönstren i vardagsrummet suddar ut gränsen mellan ute och inne. Köket och vardagsrummet, med helglasade dörrar till både takterrassen och lägenhetens balkong, är i enhet i en öppen planlösning med gott om utrymme för umgänge. Sovrummet har plats för en dubbelsäng, och här uppe bland taken sover man gott om natten. I hallen erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter i form av inbyggda och rymliga garderober. Läget är mycket angenämt, och här vid Liljehomskajen myllrar det av fantastiska barer och restauranger. Ett stenkast bort finns Hornstull med sjudande restauranger- och barstråk. På kort promenadavstånd har man badplatser och natur.

Ett trivsamt boende erbjuds, och det är en mycket välskött förening med stark ekonomi. Lokalerna, varav ett par hyrs ut till en förskola, genererar goda intäkter. Föreningen har även en fin innergård med grillmöjligheter, och källarvåningarna inrymmer en garageanläggning som nyttjas gemensamt med grannfastigheterna. Möjlighet till elbilsladdning finns. Kommunikationerna är de bästa tänkbara, och från lägenheten tar det bara några minuter att gå till Liljeholmstorget som är knutpunkt för T-bana, tvärbana, stadsbussar och flygbussar ut till Arlanda. Här ligger även en stor galleria med bland annat en av Stockholms bästa ICA-butiker.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Marieviksgatan 42
Område Liljeholmskajen
Våning 8 av 8, hiss finns
Rum 2 rum och kök varav 1 sovrum
Storlek 46 kvm + 48 kvm biarea
Avgift 3 089 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Bostadens indirekta nettoskuldsättning Presenteras inom kort.
Pris 5 550 000 kr slutpris
Andel i förening 0.611 %
Andel av årsavgift 0.59527 %
Byggnadsår 2010

LEDANDE BUD: 5 550 000 kr

Bud
Budgivare
Tidpunkt
5 550 000 kr
1
3 Sep 12.13
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Takterrass

En 41 kvadratmeter stor takterrass med spabad och inglasat uterum om 19 kvadratmeter. Med upp till tre meter upp till uterummets glastak får man känslan av att befinna sig i skyarna. Terrassen är underbar plats för avkopplande spabad i solen eller under stjärnklara himlar. Det är tillåtet att grilla med Gasolgrill och elgrill. Dessutom finns det många eluttag som kan nyttjas på flera sätt vilket ger otroliga möjligheter för härliga middagsbjudningar. Att man ser mycket himmel över grannfastigheternas tak ger en härlig frihetskänsla.

Vardagsrum

Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och helglasade dörrar ut till terrassen och balkongen. Gott om plats för soffa och matgrupp. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med ekparkett som är sammanhängande för hela lägenheten.

Kök

Välplanerat och sparsamt nyttjat kök i bra skick. Gott om både arbetsyta och förvaring. Ljusa skåp, grå bänkskivor och grått kakel. Ugn, spishäll, fläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med ekparkett.

Sovrum

Ljust och mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng. Golvet är belagt med ekparkett och i fjol målades väggarna i en ljus gråblå kulör. Även taket målades om. En snygg skjutdörr öppnar och skiljer av mot vardagsrummet.

Badrum

Rymligt badrum med duschhörna, handdukshängare, tvättkommod, högskåp och toalett. Tvätthörna med kombimaskin, arbetsbänk och förvaringsskåp. Maskinen installerades 2022. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet belagt med svart klinker med golvvärme.

Hall

Välkomnande hall med avhängningshörna direkt innanför ytterdörren. Ypperliga förvaringsmöjligheter i form av inbyggda och rymliga garderober med spegelskjutdörrar. De vägghängda skåpen, med fina avställningsytor, har platsbyggts av snickare. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med ekparkett.

Dokument och länkar

BRF Entréhuset

Allmänt

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som ägt fastigheten sedan den uppfördes 2009. I föreningen finns 111 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 5 hyresrättslokaler. Verksamhet som bedrivs är en förskola, två restauranger samt en frisörsalong.

Ekonomi

Stabil förening med mycket god ekonomi som de senaste åren bjudit sina medlemmar på en avgiftsfri månad och inför 2022 sänktes avgiften med 7%. Från januari 2024 höjdes avgiften med 10%.

Gemensamma utrymmen

Trevlig gemensam gård med sittgrupper, grill och sandlåda. Föreningen har en tvättstuga belägen invid Marieviksgatan 38. Man når tvättstugan från gatuentrén och från garageplan. Tvättstugan är uppdelad i 4 st tvättgrupper med en av dessa för grovtvätt. I föreningen finns ett hobbyrum, cykelrum och barnvagnsrum finns att tillgå i källarplan i varje trappuppgång. I föreningen finns sop- och återvinningsrum samt grovsoprum.

Parkering

Föreningen disponerar 88 parkeringsplatser i garage. Aiomo Park förvaltar köhanteringen. Flexplats 1000kr/månad. Fast plats 1400kr/månad. I övrigt gäller boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se

Tv och bredband

Ett obligatoriskt tillägg om 225 kr/månaden tillkommer för Telia Triple Play (TV och bredband).

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan. Inget större planerat underhåll planerat närmaste tiden. 2018 spolades stammarna. 2023 Ommålning av trapphus och i år har nytt portlåssystem installerats.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close