Vallfrögatan 12 – Tolered

VALLFRöGATAN 12

1 ROK 38 KVM 1 TR
SE ALLA BILDER

Optimalt planerad etta med rymlig sovalkov i hjärtat av Hisingen – Nyproduktion

Välkommen till ett helt nybyggd, social etta med hela tre meter i takhöjd. Här finns en ovanligt stor sovalkov med plats för både garderober och studie/arbetsplats. Tre stora fönster släpper in ordentligt med ljus och ger tillsammans med den vitpigmenterade ekparketten och den varma, ljusgråa väggkulören ett mycket trivsamt hem. Här bor du i en skön miljö med utmärkta kommunikationer. Göteborgs innerstad nås på bara en kvart.

Området är perfekt för dig som längtar efter både storstadslivet och närheten till naturen. Allt med småstadskänslan utanför dörren. På andra sidan Björlandavägen ligger uppskattade Bjurslätts Torg med god närservice.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Vallfrögatan 12
Område Tolered
Våning 1 av 6, hiss finns
Rum 1 rum och kök
Avgift 2 457 kr Till avgiften tillkommer 100:-/mån för vatten, TV & Bredband 139:-/mån.
Pris 1 600 000 kr slutpris
Andel i förening 0.544 %
Byggnadsår 2022
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personenen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Kök & vardagsrum

Tack vare de tre fönsterpartierna skapas ett ljust, socialt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både matplats och det gängse vardagsrumsmöblemanget. Vackert ljuspigmenterad ekparkett och ljusgrå väggar i en lite varmare ton. Kök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring, inte minst tack vare överskåpen. Inbyggnadsugn, inbyggd micro och induktionshäll. Vitt kakel som matchas av ljusgrått kakelfog. Diskamskin.

Alkov

Sovalkover brukar ofta vara ganska små och trånga. Så är inte fallet här, rummet mäter 6,5 kvadrat och erbjuder plats för säng, garderober men även arbets eller kontorsplats för den som så önskar.

Hall

Praktisk hall som erbjuder plats för avhängning, garderober samt städskåp. Hallen löper tröskelfritt in mot köket där garderobsväggen övergår till köksskåp med bland annat diskmaskin.

Badrum

Stort badrum med helkaklade väggar i en vitgrå nyans. På golvet finner vi svart klinker. Dushhörna med frostat glas, spegelskåp, handdukstork och en kombinerad tvätt och torkmaskin.

Dokument och länkar

BRF Trettioett

Allmänt

Brf Trettioett har 99 bostäder och ett väldigt bra läge. När du går in på innergården är det som att komma in i din alldeles egna oas. Här finns soliga sittplatser och mycket grönska. Oavsett om du bara vill sitta ner och läsa en stund eller om de minsta i familjen vill utforska lekplatsen. Detta blir en plats där du gärna stannar upp och pratar några minuter med grannarna innan du går in och fortsätter din dag.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close