Huvudstagatan 31 – Huvudsta

HUVUDSTAGATAN 31

4 ROK 105 KVM 1 TR
SE ALLA BILDER

Välplanerad och ljus hörnlägenhet med dubbla badrum och balkonger

Välkommen till en mycket välplanerad och luftig fyra i ett lugnt och familjevänligt område. Denna ljusa gavellägenhet har fönster i tre väderstreck och erbjuder en hög standard. Här finner du bland annat en vacker ekparkett som behandlats med vitpigmenterad olja, välutrustat kök och moderna badrum med både badkar, dusch och tvättmöjligheter. Bostaden har en social planlösning som förbinder kök, vardagsrum och matplats på ett optimalt sätt. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Två balkonger, en inglasad i soligt sydväst läge och den andra med morgonsol i österläge. Dubbla sovrum mot den lugna innergården medan den andra ligger mer privat för ex vis hemmaarbete, gästrum etc. Förvaringen löses föredömligt med bland annat en rejäl klädkammare.

För barnfamiljerna finns flertalet lekparker i närheten. Bland annat Pampasparken, Augustendalsparken med 4H-gård och parkteater. Gångavstånd till Huvudsta strandbad med bryggor och sandstrand. Även utomhuspool erbjuds för den som föredrar det. Det finns många populära förskolor och skolor i området.

Här blir man även bortskämd gällande kommunikationer. T-banan når du från Västra Skogen några minuter bort med båda blå linjerna. Restiden till T-centralen är 7 minuter. Här har du även närhet till buss, tvärbana och pendeltåget.

På Huvudstagatan alldeles intill finns frisörer, caféer, blomsterbutik, matbutik och restauranger. Mycket trevligt läge med närhet till bland annat Ulvsundasjön (bad om sommaren och skridskobana på vintern) med dess vackra promenadstråk som leder dig till Pampas Marina, Karlbergs slott och vidare in till Vasastan. Att gå till Kungsholmen gör du på en kvart, och på samma tid har du cyklat in till centrala stan. En kort promenad bort finns Solna Centrum och på under halvtimmen når du Mall of Scandinavia.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Huvudstagatan 31
Område Huvudsta
Våning 1 av 7, hiss finns
Rum 4 rum och kök
Storlek 105 kvm
Avgift 5 901 kr
Pris 5 450 000 kr slutpris
Andel i förening 1.1818 %
Andel av årsavgift 1.18 %
Förråd Till bostaden finns ett källarförråd om CA: 4 kvm.
Driftskostnader El: 4 000 kr/år Försäkring: 3 712 kr/år Total driftskostnader: 7 712 kr/år Räknat på: 4 personer
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Rymligt och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och halvöppen planlösning mot köket, vilket skapar ett fint ljus och social atmosfär. Vitoljad ekparkett. Vitmålade väggar medan väggen mot köket accentueras i en snygg grå ton.

Kök

Rymligt kök som leder ut till den stora, inglasade balkongen. Köket har genomgått en uppfräshning med nya köksluckor under 2021. Vitmålade väggar och samma vitpigmenterade ekparkett som löper tröskelfritt mot vardagsrummet. Här finns alla bekvämligheter så som fullhöjds kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikro.

Master bedroom

Rymligt sovrum med plats för king size säng om så önskas. Vitmålade väggar med fond i en snygg djup blå nyans. Stort fönsterparti med glasad dörr ut till bostadens andra balkong. Vitpigmenterad ekparkett.

Barnrum

Rymligt sovrum med vitmålade väggar och en fototapet med skogstema. Vitpigmenterad ekparkett.

Sovrum/kontor eller gästrum:

Vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett. Detta sovrum är avskild från resten av lägenheten, vilket skapar en liten privat del tillsammans med badrummet närmast. Detta gör det enkelt att arbeta hemifrån även om andra är hemma.

Badrum ett:

Helkaklat och lyxigt badrum med badkar med lejontassar och ett fönster. Gott om förvaring i form av skåp och bänk. Här finns både tvättmaskin (Siemens ) och torktumlare (Bosh). Badrummet är utrustat med både handdukstork och golvvärme.

Badrum två

Helkaklat badrum komplett med toalett och dusch. Praktiskt med närheten till det ena sovrummet.

Hall

Gråmålade väggar som bryter av fint till den vitpigmenterade ekparketten. Stor garderob med gott om plats för kläd- och skoförvaring. Praktiskt med förvaring längs med bägge sidor i korridoren mot övriga bostaden.

Utemiljö:

Lekplats och utegård med grind för barnens säkerhet samt lekområde/gränsmatta och pergola med plats för grillning med egen grill.

Dokument och länkar

Brf Sergeanten 2

Antal lägenheter och lokaler

Sergeanten 2 består utav 6 trapphus med 96 lägenheter i varierande storlek. Samtliga upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten byggdes 2008. Lägenheterna är fördelade på Huvudstagatan 31-33 och Ängkärrsgatan 13-19 i Solna.

Ekonomi

Inga beslutade avgiftsförändringar finns i dagsläget. Belåningen ligger strax under 8500 kr per kvm, vilket är tämligen lågt för så pass nya hus.

Bredband& kabel-TV

I månadsavgiften ingår Telia TriplePlay: bredband (250 Mbps ner, 250 upp), Telias Lagom TV paket och månadsavgift för fast telefoni.

Parkering

67 parkeringsplatser i varmgarage som går att hyra för 750 kr/månad. 2 motorcykelplatser i varmgarage som går att hyra för 350 kr/månad. 11 parkeringsplatser utomhus som finns att hyra för 350 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området.

Förråd

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd om ca 3,8 kvm.

Gemensamma utrymmen i föreningen

I föreningen finns cykelförråd. Tillgång till föreningens gårdar med grill.

Försäkring

Föreningens fastigheter är försäkrade hos Trygg Hansa.

Juridisk person

Juridisk person accepteras inte som medlem i föreningen.

Kontroll

Ovanstående information kommer från senaste årsredovisningen, föreningens hemsida samt avstämning med styrelsen. Uppgift som är av särskild vikt bör stämmas av med föreningen.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close