Råstensgatan 35C – Kålltorp

RåSTENSGATAN 35C

2 ROK 39 KVM 2 TR SNART TILL SALU
SE ALLA BILDER

Funkistvåa med balkong – I ett av Kålltorps mysigaste kvarter.

Söker du ett yteffektivt, idyllisk, lugnt och tyst boende med närhet till både stad, natur och fina strövområden? Beläget i ett av stadsdelens mysigaste villakvarter blir snart denna tvåa ledig. Rejäl takhöjd och fina ljusinsläpp, balkong med markis i soligt sydvästläge med sköna trägolv för fötterna. Stort vardagsrum med härlig utsikt över de grönskande villakvarteren. Löpspåret till Skatås börjar precis utanför.

Förutom kvalitéerna ovan så har det direkta närområdet mycket annat att erbjuda såsom badsjöar, gym, mataffär och 400 meter till mycket god kollektivtrafik. Att cykla in till stan gör du på en kvart. Ett av många smultronställen i kvarteren är ”Lilla sur” som erbjuder utsökta färska frallor om helgerna.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Råstensgatan 35C
Område Kålltorp
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Rum 2 rum och kök
Avgift 3 420 kr inklusive värme, vatten samt kabel-TV.
Byggnadsår 1936
calendar

Visningar

På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst, nämligen säljaren. Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor om hur det är att bo här. Alla frågor gällande bud, ekonomin i föreningen etc hjälper våra mäklare dig med.

Föreslå en PRIVAT visning

BOKA
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personenen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Härligt, ljust vardagsrum med två stora fönster och glasat balkongparti. Rummet är målat i en ljus kulör och dispositionen lättmöblerad. Tack vare storleken tillsammans med den rejäla takhöjden så skapas en härligt luftig atmosfär. Fina originalgolv som slipats och lackats så sent som 2021. Mindre stuckatur och hålkälslister mellan tak och vägg. De charmiga originalelementen ger en fin inramning. Utgång till en balkong med mycket trivsam utsikt och soligt sydvästläge. Nylagd trall.

Sovrum

Det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng är målat i en lugn blågrå ton som harmoniserar fint med plankgolvet. Stort fönsterparti. Garderob.

Kök:

Härligt kök från 2014 med plats för matbord. Tack vare det L-formade köket skapas väl tilltagna arbetsytor. Köket är utrustat med kyl och frys från 2021 medan de övriga vitvarorna är från 2014. Samtliga ytskikt målades om under 2022. Kaklade ytor i svart. Diskmaskin.

Badrum

Badrum är helkaklat i vitt med mörkgrått klinker.

Hall

Yteffektiv hall med fint ljusinsläpp från köksfönstret. Här finns det plats för klädhängare och förvaring i byrå.

Dokument och länkar

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close