Fogdevägen 39 – Bagarmossen

FOGDEVäGEN 39

2 ROK 65 KVM 2 TR
SE ALLA BILDER

Välplanerad och rymlig gaveltvåa med stor balkong mot söder

Välkommen till en stor och ljus gaveltvåa med fönster i hela tre väderstreck. Omtyckt boende med både rymlig balkong mot syd och en social, och öppen planlösning som även bjuder på gott om förvaring. Flera bostäder med samma planlösning i föreningen har med lyckat resultat konverterats till treor. Bostaden är mycket välvårdad och kompletterades med en Garderob/vitrinslösning under 2019, vitvarorna byttes så sent som i år och samtliga ytskikt har nyligen ommålats. Bostaden har många fina kvalitéer, bland annat de stora fönsterpartierna med mycket låg bröstning, genomgående ekparketter och ett lyxigt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Lugnt och grönskande läge vid randen av ett promenadvänligt villaområde, tennisbana samt utegym. Närhet till omtyckta Nackareservatet med aktiviteter som längdskidåkning, promenader och löpspår samt sköna bad (Söderbysjön). Både Bagarmossens och Kärrtorps centrum har ett fint utbud av matbutiker och restauranger. Närhet till tunnelbanan (bagarmossen 600m) (Kärrtorp 900m) som tar dig till T-centralen på mindre än 20 min.

Ett modernt och mycket praktiskt boende med barnvagns- och cykelförråd i huset. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr och har treglasfönster. Hiss finns i fastigheten. Parkeringsplatser samt extra vindsförråd finns för den som vill hyra.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Fogdevägen 39
Område Bagarmossen
Våning 2 av 4, hiss finns
Rum 2 rum och kök
Storlek 65 kvm
Avgift 4 148 kr Inklusive värme, vatten och Kabel-TV,
Pris 4 100 000 kr slutpris
Andel i förening 1.34759 %
Andel av årsavgift 1.34739 %
Byggnadsår 2008
Förråd Till bostaden finns ett vindsförråd om cirka 5-7 kvm.
Driftskostnader El: 4 129 kr/år Försäkring: 2 000 kr/år Total driftskostnader: 6 129 kr/år Räknat på: 3 personer
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Vitmålade väggar, fondvägg samt vitrindel kalkfärgsmålad. Stort ljust glasat hörnparti som ger gott om naturligt ljus från morgon till sen kväll. Utgång mot en stor balkong i söderläge. Vinkyl har installerats. Väggarna som satts upp i vardagsrummet mot sovrummet är uppsatta med minimal inverkan på tak/golv så dom är enkla att ta ner igen. Ekparkett.

Kök

Vitmålade väggar. Kakel: Mosa 30x10. Bänkskivor: Laminat ”zeus antracit” Vitvaror från Cylinda 2021 (december) förutom diskmaskin som är från 2022. Myresjökök ”aspekt” luckor. Ekparkett.

Sovrum

Vitmålade väggar, fondvägg kalkfärgsmålad. Rummet är möjligt att dela av. På vinden finns garderoberna kvar som ursprungligen stod mot väggen ut mot hallen om man vill utöka förvaringen. Klädkammaren är stor nog att rymma en datahörna/mindre hemmakontor. ”Platsbyggd” bokhylla. Ekparkett.

Badrum

Väggar: Kakel 15x15 vit. Golv: Klinker, Modular Antracite Förvaring: 2 överskåp (dubbla) samt spegelförvaring. Tvättmaskin och torktumlare från Cylinda 2021 december. Handdukstork och golvvärme.

Hall

Vitmålade väggar. Förvaring och avhängning: tre garderober samt ett städskåp.

Dokument och länkar

Brf Fogdevägen

Allmänt

Fastigheten bebyggdes och föreningen äger 5 flerbostadshus som stod klara 2008-09. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 4 850 m² där samtlig yta är lägenhetsyta. Föreningen upplåter 74 lägenheter med bostadsrätt. 54 stycken om 2 rok samt 20 stycken om 4 rok.

Tomträtt

Tomträtts Tomträttsavtalet löper vidare fram till 2026.

Genomförda & kommande renoveringar

Bostadshusen är relativt nya och större renoveringar finns ännu inte på agendan. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2052. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. För att se avsättningens storlek, se fondnoten i årsredovisningen.

Ekonomi

Ekonomin är god med 7 870 i lån per kvm enligt årsredovisningen för 2020 (senaste tillgängliga, mindre amortering kan ha gjorts sedan dess). Då man enligt årsredovisningen 2020 hade närmare 3 miljoner i kassan och kassan byggs på varje år så planerar man för en extra amortering på cirka 800 000:- I övrigt sker amortering på föreningens lån enligt plan. Senast en avgiftsförändring skedde var för cirka 5 år sedan då man sänkte avgiften. Det finns inga planer att justera avgiften vare sig uppåt eller nedåt.

Parkering

Föreningens medlemmar har tillgång till 58 parkeringsplatser, de platser som är placerade i direkt anslutning till entréerna kostar 300 kr/mån, och de platser som inte är i direkt anslutning till husen kostar 250 kr/mån.

Bredband

I föreningen är man fri att välja vilken operatör man vill. Detta sker genom OpenUniverse. I hallen finns ett så kallat mediaskåp där en router ansluts.

Förvaltning & städ

Teknisk förvaltning Storholmen förvaltning. Trappstädning Renvik Städ & Bygg. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC (Sveriges bostadsrättscentrum).

Gemensamma utrymmen

Nybyggda uteplatser med grillar, sittgrupper, planteringar samt sandlådor. Två källsorteringshus (ett utanför huset) samt cykelskjul och parkering utanför dörren. Barnvagnsrum finns i huset. Tvättstuga finns på nr 41.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close