Pråmvägen 2A – Ekerö Centrum

PRåMVäGEN 2A

3 ROK 56.5 KVM
SE ALLA BILDER

Smakfullt renoverad, ombyggd minitrea med två uteplatser - Underbart läge vid en av Ekerös kanaler

Denna härliga markplanstrea i Tappström på norra Ekerö har verkligen radshusboendes alla fördelar. Vad sägs om egen ingång från kvarterets rofyllda innergård med lekparken utanför dörren samt två uteplatser, varav en i västerläge? Insynsskyddat av en lummig häck njuter man av solen större delen av dagen till långt in på kvällen medan man kikar ut mot båtarna som glider fram längs med kanalen. Efter en totalrenovering för ett par år sedan är lägenheten lika smakfull som kvadratsmart, och genomtänkta materialval såsom industriglas och mässingsdetaljer skapar ett hem utöver det vanliga. Färgerna går ton-i-ton och det tröskelfria marmorimiterande golvet, som är otroligt behagligt att gå på, binder samman rummen på ett tilltalande sätt. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket bjuder in till umgänge, och det finns gott om plats för att ha stora middagar med släkt och vänner. De två sovrummen har en såväl lyxig som vilsam hotellkänsla.

I Tappström på Norra Ekerö erbjuds verkligen det goda livet. Här bor man strax intill kanalens gästhamn, och på promenad- och cykelavstånd är det vacker natur. Inom ett stenkast från lägenheten finns både förskola, grundskola, matbutik och vårdcentral. Tappströms färjeläge ligger strax runt hörnet och härifrån tar man sig bekvämt med båt in till stan medan man passar på att jobba eller bara koppla av med en bok. Även bussförbindelserna är utmärkta och hållplatsen vid färjeläget trafikeras av flera linjer med täta turer.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Pråmvägen 2A
Område Ekerö Centrum
Rum 3 rum och kök
Storlek 56.5 kvm
Avgift 4 734 kr Inklusive värme, vatten, kabel-TV samt bredband.
Pris 2 780 000 kr slutpris
Andel i förening 0.7636 %
Förråd Till bostaden finns ett källarförråd i 4B

LEDANDE BUD: 2 780 000 kr

Bud
Budgivare
Tidpunkt
2 780 000 kr
1
9 Jan 20.04
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Hall

Egen ingång och uteplats samt lekpark utanför ytterdörren. Gott om plats för hatthylla, skoställ och förvaringsmöblemang. Ljusgrå tapet och laminatgolv i marmorimitation.

Vardagsrum

Öppen planlösning och generöst ljusinsläpp från stora fönster. Utgång till lummigt insynsskyddad altan i västerläge med gott om plats för både matgrupp och loungemöbler. Ljusgrå tapet och en fototapet som fond. Laminatgolv i marmorimitation.

Kök

Plats för ett stort matbord. Gott om både förvaring och arbetsyta. Ljusgrå luckor med mässingsknoppar. Diskmaskin integrerad i inredningen. Infälld induktionshäll och diskho med blandare i mässing. Ljusgrå tapet och fototapet bakom glasskiva ovanför arbetsytorna. Laminatgolv i marmorimitation.

Sovrum I

Plats för dubbelsäng. Ljusgrå tapet och laminatgolv i marmorimitation. dubbeldörr i industriglas mot vardagsrummet. Kan även användas som matrum.

Sovrum II

Idag ingång från sovrum I, men möjlighet att ta upp dörröppning från hallen. Plats för dubbelsäng. Ljusgrå tapet och fototapet som fond. Laminatgolv i marmorimitation.

Badrum

Duschhörna med takduscharmatur och dörrar i industriglas. Tvättkommod med inbyggd belysning, tvättmaskin och torktumlare. Marmorkakel och vit marmorerad golvklinker med golvvärme. Fönster mot uteplatsen vid entrén.

Dokument och länkar

HSB BRF Stranden i Ekerö

Allmänt

Föreningen bildades den 25 november 1983. Husen ritades av Ralph Erskine och byggdes av HSB Bygg AB. Föreningen äger och förvaltar fyra hus med totalt 102 lägenheter.

Renovering

Föreningens hus och gemensamma ytor har tagits om hand på ett föredömligt sätt. Se årsredovisningen för 2022 för en komplett lista av genomförda och kommande renoveringar. Inga större planerade underhållsarbeten kommer att ske de kommande åren.

Ekonomi

Ekonomin i föreningen är god. Belåningen ligger på cirka 6 300 kronor per kvm bostadsyta, och ligger således något under genomsnittliga föreningen i Stockholm på cirka 7 000 kr per kvm bostadsyta. En kraftfull amortering har skett på årsbasis de senaste fem åren. Räntorna är bundna till 2025 samt 2027.

Parkering

Den nya parkeringsanläggningen blev klar juni 2020. Där disponerar föreningens medlemmar 28 garage och 19 parkeringsplatser. Alla platser är försedda med eluttag. Under 2022 utrustades 5 garage och 10 p-platser med uttag för laddning av elbil.

Tvättstuga

Föreningen har tre vanliga tvättstugor (ingång från gårdarna) samt en mattvättstuga i entréplanet i 4B.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelrum (plats för barnvagnar med) och bastu i anslutning till varje tvättstuga. Förråd för vinterförvaring av växter. I föreningen finns ett pingisrum/hobbyrum med motionscykel. Föreningen har tre cykelrum med plats även för barnvagnar.

Kabel TV & bredband

Tv och bredband Fiber och kabel-tv ingår i avgiften. Telias bredband (250 Mb), Telias TV-paket Lagom (25 kanaler) samt Telias IP-telefoni (eget val), du betalar endast för samtalen.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close