Sockenvägen 603 – Bagarmossen

SOCKENVäGEN 603

2 ROK 58 KVM 3 TR
SE ALLA BILDER

Välplanerad tvåa högst upp i huset med rymlig balkong och trevligt läge invid Nackareservatet

Stora fönster fyller denna välplanerade och mycket fräscha tvåa med ljus. Lägenheten ligger strax intill Nackareservatet, och utanför de stora fönstren och balkongen är det lummig grönska. Att man ser mycket himmel ovanför trädtopparna ger en härlig frihetskänsla. Vardagsrummet och köket är i enhet i en öppen planlösning med plats för att ha trevliga middagar i goda vänners lag, och med sina cirka 5,3 kvadratmeter bjuder även balkongen in till umgänge. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, och förutom garderober i både hallen och sovrummet finns även en klädkammare. Man kan också sätta in ett par skåp, eller en tvättmaskin, i det rymliga badrummet.

Läget är underbart, och stigar och cykelvägar genom skogen leder fram till Söderbysjön och Källtorpssjön med fina badplatser. På kort gångavstånd finns Bagarmossens och Kärrtorps centrum med tunnelbanestationer och bra utbud av fik, restauranger, matbutiker med mera. Med cykel eller tunnelbana tar man sig snabbt in till Söder. Ett trivsamt boende erbjuds och föreningen har en fin utemiljö med bland annat bänkar och bord mellan ståtliga tallar. Entusiaster med gröna fingrar fixar med de prydliga rabatterna och gårdsstäddagarna, en på våren och en på hösten, brukar ha god uppslutning.

Säljaren håller öppet hus! – På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst. Nämligen säljaren. Därför kan vi erbjuda de bästa visningstiderna så du kan se bostaden i lugn och ro utan så mycket andra där samtidigt. Men också få svar på frågor som hur det är att leva och bo i bostaden. Frågor om bud, föreningen etc är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mattias Lantto på 0738-244100 eller [email protected]

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Sockenvägen 603
Område Bagarmossen
Våning 3 av 3, hiss finns
Rum 2 rum
Storlek 58 kvm
Avgift 4 845 kr Ink värme och VA. Avgiften höjs med 5 procent 1 juli.
Bostadens indirekta nettoskuldsättning Presnteras inom kort.
Pris 2 750 000 kr som utgångsbud
Byggnadsår 2008
Förråd Rymlig klädkammare i lägenheten
calendar

Visningar

På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst, nämligen säljaren. Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor om hur det är att bo här. Alla frågor gällande bud, ekonomin i föreningen etc hjälper våra mäklare dig med.

Föreslå en PRIVAT visning

BOKA
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stort ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Gott om plats för både soffa och matgrupp. Härliga frukostar i morgonsolens sken. Väggarna är nymålade i vitt och golvet belagt med nyslipad ekparkett.

Kök

Genomtänkt kök med mycket arbetsyta och förvaring. Vitvaror, skåp, bänkskivor och kakel i vitt. Diskho i rostfritt stål. Utrymme för diskmaskin och mikro. Vitmålade väggar och nyslipad ekparkett.

Sovrum

Sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng. Bredvid de två garderoberna finns det utrymme för en arbetshörna. Helglasade dörrar ut till en stor balkong med glasräcken. Vitmålade väggar och nyslipad ekparkett.

Badrum

Rymligt badrum med badkar, handukstork, handfat, spegelskåp, toalett och vädringsfönster. Utrymme och förberett för tvättmaskin. Golvet är belagt med grå klinker och väggarna helkaklade i vitt med blågrå fond.

Hall

Välkomnande hall med avhängningshörna direkt innanför ytterdörren. Ypperliga förvaringsmöjligheter i form av tre garderober och en rymlig klädkammare. Vitmålade väggar och nyslipad ekparkett.

Dokument och länkar

BRF Näringsministern

Allmänt

Brf Näringsministern är en trevlig förening som registrerades 2019. Fastigheten förvärvades 2021 (tomträtt). Föreningen består av 54 lägenheter, varav sju upplåts med hyresrätt. Den totala bostadsytan uppgår till 4 104 kvm.

Byggnadsår

Fastigheten byggdes 2008.

Mark

Fastigheten upplåts med tomträtt. Nästa omförhandling kommer att äga rum 2027.

Förvaltning och underhåll

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Frubo och fastighetens underhåll av Fastighetsägarna Service i Stockholm AB

Renovering

Eftersom fastigheten är förhållandevis nybyggd har inga större renoveringar behövt utföras eller planeras.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi

Föreningens skulder till kreditinstitut uppgår till cirka 63 800 000 kr. Detta innebär en belåningsgrad om cirka 15 500 kr per kvadratmeter bostadsyta. De sju kvarvarande hyresrätterna utgör en så kallad dold tillgång och kommer den dag de säljs generera goda intäkter för föreningen. 1 juli 2024 höjs avgiften med 5 procent.

Bredband och TV

I dagsläget kan de boende teckna avtal med valfri operatör som är verksam inom det öppna stadsnätet. Från och med sommaren 2025 träder ett gemensamt avtal med Ownit i kraft, och för en obligatorisk avgift om 89 kr per månad kommer man ha uppkoppling med en hastighet om 1 000/1 000 Mbit/s. TV-tjänster kan köpas till.

Försäkring

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret.

Tvättstuga

Föreningen har en gemensam tvättstuga med två stationer. Vartdera station består av två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Det finns även grovtvättmaskin och mangel.

Övriga gemensamma utrymmen

Två cykelrum och barnvagnsrum i vartdera hus.

Parkering

Föreningen har två carports med 10 respektive 9 platser. Det finns även 20 parkeringsplatser på gatan. Platserna fördelas enligt ett separat kösystem.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close