Pipersgatan 32 – Kungsholmen

PIPERSGATAN 32

2 ROK 57.3 KVM SNART TILL SALU
SE ALLA BILDER

Fin 1800-talstvåa med rofyllt gårdsläge på bästa cityadress

Smakfulla materialval samsas med gammaldags charm i denna trivsamma tvåa. Originaldetaljer såsom stuckatur, lister, skursocklar och spegelpaneler i djupa fönsternischer har bevarats, och i vardagsrummet, sovrummen och hallen är brädgolven framtagna. 1800-talet gör sig även påmint genom den generösa takhöjden. Lägenheten ligger en halv trappa upp i huset, och med föreningens oerhört trevliga innergård strax nedanför de tre stora fönstren är det nästan som att ha en egen trädgård. Gårdsläget gör också att lägenheten andas ett behagligt lugn trots att man bor centralt på Kungsholmen med ett myller av kaféer och restauranger runt hörnet och Centralstationen, Arlanda Express, Hötorget, Stureplan med mera på kort gångavstånd. Det är även nära till vatten och grönområden. Planlösningen tillvaratar kvadratmeterna på ett bra sätt, och det stora och luftiga sovrummet blir som ett allrum där man förutom en dubbelsäng även kan ha ett skrivbord. Förvaringsmöjligheter utöver det vanliga erbjuds i form av en hel garderobsvägg.

Ett underbart boende erbjuds och på den fantastiska innergården finns en voluminös uteplats och ett uterum med plats för upp till tjugo sittande. Tack vare infravärmen kan uterummet nyttjas från tidig vår till sen höst. Uteplatsen har en rejäl gasolgrill och är möblerad med bord, solsängar, parasoll och odlingslådor med fina växter. I ett gårdshus inryms föreningens fräscha tvättstuga som renoverades i fjol. Närservicen är god och på andra sidan gatan har man Ica Kvantum, Systembolaget, apotek och ett Sats-gym. Kommunikationerna är utmärkta och Rådhusets T-bana ligger endast hundra meter från lägenheten.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Pipersgatan 32
Område Kungsholmen
Våning 0 av 4, hiss finns
Rum 2 rum
Storlek 57.3 kvm
Avgift 1 577 kr Inkl. värme, VA och bredband
Byggnadsår 1881-1882
Förråd Lägenheten disponerar ett förråd om ca 8 kvm
calendar

Visningar

På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst, nämligen säljaren. Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor om hur det är att bo här. Alla frågor gällande bud, ekonomin i föreningen etc hjälper våra mäklare dig med.

Föreslå en PRIVAT visning

BOKA
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp. Centralt placerat i lägenheten med dörröppningar mot både sovrummet, köket och hallen. Brädgolvet är framtaget och väggarna målade i vitt.

Sovrum

Stort sovrum med gott om plats för både dubbelsäng, nattduksbord, bokhylla och skrivbord. Utomordentligt bra förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg. Framtaget brädgolv och vitmålade väggar.

Kök

Kök med trevlig matplats direkt innanför ingången från vardagsrummet. Mycket välplanerad arbetsdel med parallella arbetsytor. Bänkskivor i svart granit med underlimmad diskho. Svart kakel. Det är rejält tilltaget med förvaring och de gedigna skåpen från HTH har vita luckor och lådor med frästa grepplister i stället för handtag. Gasspis, mikro och inbyggd kaffemaskin i rostfri design. Diskmaskin och kyl/frys integrerat i inredningen. Diskmaskinen (Bosch) installerades 2022 och övriga vitvaror (Smeg) sattes in i samband med helrenoveringen av köket 2015. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med parkett.

Badrum

Badrum med duschhörna, handdukshängare, spegelskåp och toalett. Plats för löst förvaringsmöblemang. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet belagt med ljusgrå klinker.

Hall

Välkomnande hall med hatthylla, två dubbelgarderober och en enkelgarderob. Brädgolvet är framtaget och väggarna målade i vitt. Garderoberna är tapetserade med tapeter från Designers Guild.

Dokument och länkar

BF Heimdal N:o 5 u.p.a.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close