Arvid Tydéns allé 18 – Ingenting

ARVID TYDéNS ALLé 18

1.5 ROK 40.5 KVM 4 TR
SE ALLA BILDER

Kvadratsmart 1,5:a med stort ljusinsläpp, solig balkong och perfekt läge

I spännande och växande kvarter nära Ulvsundasjön finner vi denna 1,5:a med en öppen planlösning som optimerar kvadratmetrarna. Planlösningen bjuder in till umgänge, och här finns även en mysig sovalkov som kan skärmas av med ett draperi eller dylikt. Ljuset strömmar in och de höga, lågt bröstade fönstren suddar ut gränsen mellan ute och inne. En helglasad dörr leder ut till en solig balkong som sträcker sig längs med nästan hela ytterväggen, och härifrån har man en härlig vy över det välordnade området med sin fina grönska. Huset och lägenheten färdigställdes 2018, och skicket är väldigt gott. Det gedigna Marbodalköket är utrustat med diskmaskin och i det helkaklade badrummet finns bekväm vardagslyx i form av en kombimaskin. Dessutom har hallen ypperliga förvaringsmöjligheter.

Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende strax intill Ingentingskogen. På kort promenadavstånd har man Pampas Marina och Karlbergs Strand med promenadstråk längs med vattnet. På andra sidan Karlbergskanalen breder Hornsbergs strand ut sig med livlig sommarpuls. Det är även nära till den mysiga restauranggatan Rörstrandsgatan i Vasastan. Till närmsta T-banestation går man på några minuter, och endast två stopp bort ligger Fridhemsplan.

Säljaren håller öppet hus! – På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst. Nämligen säljaren. Därför kan vi erbjuda de bästa visningstiderna så du kan se bostaden i lugn och ro utan så mycket andra där samtidigt. Men också få svar på frågor som hur det är att leva och bo i bostaden. Frågor om bud, föreningen etc är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mattias Lantto på 0738-244100 eller [email protected]

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Arvid Tydéns allé 18
Område Ingenting
Våning 4 av 6, hiss finns
Rum 1.5 rum
Storlek 40.5 kvm
Avgift 2 326 kr Inklusive Värme och VA. Obligatoriskt tillägg för TV och bredband 190 kr/mån tillk.
Bostadens indirekta nettoskuldsättning 450 325 kr
Pris 3 000 000 kr som utgångsbud
Andel i förening 0.5727 %
Byggnadsår 2018
Förråd Lägenheten disponerar ett källarförråd.
calendar

Visningar

På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst, nämligen säljaren. Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor om hur det är att bo här. Alla frågor gällande bud, ekonomin i föreningen etc hjälper våra mäklare dig med.

Föreslå en PRIVAT visning

BOKA
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härligt ljusinsläpp och helglasad dörr ut till en solig balkong. Rogivande utsikt över grönska. Plats för soffa och matgrupp, mysig sovalkov med utrymme för en dubbelsäng. Parkettgolv och ljusa väggar.

Kök

Kök med gedigen inredning från Marbodal. Gott om bänkyta och förvaring. Ljusgrå skåpluckor och bänk i vit akrylsten med infälld induktionshäll och underlimmad diskho. Ugn, mikro och kyl/frys i rostfri design. Diskmaskin integrerad i inredningen.

Badrum

Badrum med duschhörna, handdukstork, tvättkommod, spegelskåp och toalett. Tvättdel med kombimaskin, bänk och förvaringsskåp. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet belagt med grå klinker med golvvärme.

Hall

Välkomnande hall med plats för jackavhängning direkt till vänster om ytterdörren. Ypperliga förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Grått klinkergolv vid entrén och parkett i passagen in mot vardagsrummet. Ljusa väggar.

Dokument och länkar

Hsb BRF Diktaren

Allmänt

HSB Brf Diktaren i Solna är en trevlig förening som bildades 2014. Föreningen upplåter 120 lägenheter med bostadsrätt, och den totala bostadsytan är om 7 512 kvm. Det finns även ett garage och en lokal som hyrs ut till en förskola.

Byggnadsår

Huset uppfördes 2018.

Mark

Föreningen äger marken och drabbas sålunda ej av eventuella höjningar av tomträttsavgäld.

Förvaltare

HSB. Föreningen har avtal med städfirma och trädgårdsfirma för trappstädning och trädgårdsunderhåll.

Renovering

Eftersom huset är nybyggt har ännu inga renoveringar behövt göras. Föreningen har en underhållsplan som används för både ekonomisk planering och planering av tekniskt underhåll.

Ekonomi

Föreningen har 119 780 000 kr i lån till kreditinstitutet. Detta ger en belåningsgrad om cirka 16 000 kr per kvadratmeter bostadsyta. Man har god kontroll över ekonomin, och den första och hittills enda hyreshöjningen genomfördes 1 januari 2023.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV och internet

TV och bredband (fiber) via av Tele2. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/månaden.

Utemiljö

Välskött och grönskande utemiljö.

Tvättstuga

Grovtvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Övriga gemensamma utrymmen

Föreningslokal, hobbyrum, fem cykelförråd, ett barnvagnsförråd per trappuppgång, diverse förrådsutrymmen och del av garage.

Parkering

Föreningen är delägare i ett garage i två våningar under fastigheten. 41 reserverade och 20 oreserverade platser för föreningens medlemmar. Separat kösystem för de reserverade platserna.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close