Flygelgatan 4 – Midsommarkransen

FLYGELGATAN 4

2 ROK 43.5 KVM 5 TR
SE ALLA BILDER

Välplanerad tvåa med fri uthyrning!

I ett mästerverk signerat Wingårdh Arkitektkontor och utsett till årets Stockholmsbyggnad 2013 finner vi denna tvåa med härlig New York-känsla. Vardagsrummet och köket är i enhet i en öppen och social planlösning som tillsammans med takhöjden skapar en härligt luftig atmosfär. Kvadratmeterna är väl fördelade, och det är rejält tilltaget med förvaring. Förrådet i anslutning till hallen kan med fördel inredas som ett hemmakontor.

I föreningen råder fri uthyrning, så här finns möjlighet att placera kapital med mycket god avkastning kontakta mäklaren för mer information och privat visning!

Ett underbart boende erbjuds, och på husets tak finns en gemensam terrass med hänförande utsikt och många härliga soltimmar. Lägenheten har ett utomordentligt trevligt läge vid Telefonplan med tunnelbanestation, restauranger, kaféer, Konstfack, flera gym och inte minst en av landets största klätteranläggningar inom ett stenkast. På promenadavstånd finns Vinterviken och sjön Trekanten med bad och natur, och med tunnelbanan tar man sig snabbt in till Söder.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Flygelgatan 4
Område Midsommarkransen
Våning 5 av 6, hiss finns
Rum 2 rum varav 1 sovrum
Storlek 43.5 kvm
Avgift 3 014 kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning Kontakta mäklaren.
calendar

Visningar

På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst, nämligen säljaren. Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor om hur det är att bo här. Alla frågor gällande bud, ekonomin i föreningen etc hjälper våra mäklare dig med.

Föreslå en PRIVAT visning

BOKA
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Interiör

Genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Kök med gott om både arbetsyta och förvaring. Kyl/frys integrerat i den vita köksinredningen. Sovrum med fransk balkong. Plats för dubbelsäng och ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg. I anslutning till hallen finns ett förråd som kan användas som hemmakontor. Badrum med badkar, handdukstork, tvättkommod, spegelskåp och toalett. Helkaklade vita väggar och mörkt klinkergolv.

Dokument och länkar

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close