Forshagagatan 24 – Farsta

FORSHAGAGATAN 24

3 ROK 77 KVM 1 TR
SE ALLA BILDER

Solig balkong, social planlösning och arkitektritad design

Denna fantastiska trea är i toppskick, och renoveringarna har utförts enligt ritningar av en arkitekt. En tilltalande industristil genomsyrar lägenheten, och materialvalen är påkostade. Det rymliga vardagsrummet – med fönster från vägg till vägg och utgång till en södervänd och solig balkong – bjuder in till umgänge och industriglasväggen mot köket ger en visuell kontakt mellan gäster och hemmakockar. I köket är det väl tilltaget med både bänkyta och förvaring, och vid köket finns en ljus och härlig matplats med utrymme för ett stort matbord. Därutöver disponeras lägenheten med två bra sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin och en välkomnande hall med ypperliga förvaring- och avhängningsmöjligheter. Läget är perfekt för paret eller den lilla familjen som gärna kombinerar storstadslivet med ett aktivt friluftsliv, och på kort promenadavstånd har man såväl Drevviken med badplatser som Fagersjöskogen med natur och motionsspår. Samtidigt som lugnet råder i kvarteret tar det bara några minuter att gå till Farsta Centrum med shopping och kommunikationer.

Ett trivsamt boende erbjuds och föreningen har en grönskande gård med bänkar, bord, grillplats och lekplats. I området finns både grundskola, förskola och ytterligare lekplatser. Närservicen är god och i Farsta Centrum hittar man bland annat två välsorterade matbutiker. Med tunnelbana tar man sig in till T-Centralen på cirka 20 minuter.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Forshagagatan 24
Område Farsta
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Rum 3 rum
Storlek 77 kvm
Avgift 5 365 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Bostadens indirekta nettoskuldsättning Presenteras inom kort.
Pris 2 800 000 kr slutpris
Andel i förening 0.85917 %
Andel av årsavgift 0.86573 %
Byggnadsår 1958
Förråd Källarförråd
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum. Stort ljusinsläpp från fönster från vägg till vägg och utgång till en södervänd balkong med många härliga soltimmar. Väggarna är målade i vitt och blått, och stilfull stavparkett löper tröskelfritt genom öppningen mot lägenhetens inre hall. Pelare i rå betong.

Kök

Fantastiskt kök med ljus och rymlig matplats vid fönstret. Vägg och skjutdörr i industriglas mot vardagsrummet. Gott om arbetsyta och förvaring. Köksbänkar i blankslipad betong och extra bred spishäll. Vitt kakel i halvförband. Gråblå luckor och lådor med infrästa mässingshandtag. Kyl/frys (side-by-side) och diskmaskin integrerat i inredningen. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med svart/vit klinker i spännande mönster.

Sovrum I och II

Två bra sovrum, båda med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Vitmålade väggar och fiskbensparkett.

Badrum

Badrum med duschhörna, handdukstork, handfat, spegelskåp, toalett och tvättmaskin. Smakfull blandning av 1960-tal och modern dansk design. Väggarna är klädda med buteljgrönt kakel och golvet belagt med schackrutig klinker.

Hall

Välkomnande hall med ypperliga förvarings- och avhängningsmöjligheter i form av hatthylla, moderna skjutdörrsgarderober och inbyggda originalgarderober. Vitmålade väggar och samma svart/vita klinkergolv som i köket.

Dokument och länkar

BRF Forshagagatan

Allmänt

En trevlig bostadsrättsförening med grönskande gård. Föreningen bildades 2011 och förvärvade fastigheten 2013. Sammanlagt 132 lägenheter, varav 114 upplåts med bostadsrätt. De 18 hyresrätterna utgör en så kallad dold tillgång och kommer att generera goda intäkter till föreningen den dag de säljs. Föreningen har även 6 lokaler. Den totala bostadsytan uppgår till 10 423 kvm.

Byggnadsår

Fastigheten byggdes 1958.

Tomträtt

Fastigheten är upplåten med tomträtt. Tomträttsavgäldens regleringsperiod är 2018-04-01 till 2028-03-31.

Förvaltare

Nabo är föreningens tekniska och ekonomiska förvaltare.

Renovering och underhåll i urval

Tvättning av fasad, port 4-24 och renovering av dörrpartier vid entréer (port 4-50) 2023. Renovering av rökkanaler till öppna spisar/utbyte av rökgasfläktar 2022. Renovering av entrétrappor (port 4-24) och installering av nytt låssystem entréer 2020. Upprustning av lekplatser/uteplatser och renovering av entrédörrar och garageportar (port 4-24) 2019. Relining av avloppsstam (port 26-38 och 40-50) 2018. Byte av fönster 2016-2019. Omläggning av tak 2014-2015. Stambyte och elomdragning (2010-2011).

Ekonomi

Föreningens skulder till kreditinstitut uppgår till cirka 64 miljoner kr. Detta innebär en belåningsgrad om cirka 6 150 kr per kvadratmeter bostadsrättsyta.

Försäkring

Fastigheten är försäkrad hos Söderberg & Partners. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen och kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV och internet

I avgiften ingår förutom värme och VA även kabel-TV och bredband.

Tvättstuga

Föreningen har två fristående tvättstugor, en utanför port 10–12 och en utanför port 42–44. Båda är välutrustade och i den ena finns förutom de gängse maskinerna även grovtvättmaskin.

Utemiljö

Stor och grönskande innergård med bänkar, bord och lekplats.

Parkering

Föreningen har 58 garage- och 62 parkeringsplatser. Förvaltaren Nabo administrerar köhanteringen.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close