Färgerivägen 26 – Mölnlycke

FäRGERIVäGEN 26

6 ROK 149 + 20 KVM Mölnlycke
SE ALLA BILDER

Högt belägen familjevilla med utsikt och soldränkt terrass.

Med ett av områdets högsta och mest eftersökta lägen blir nu denna villa ledig. Tack vare det höga läget så erbjuds både härlig utsikt och fritt solläge fram till kl 22 om sommaren. Tack vare den öppna planlösningen och många fönster i samtliga väderstreck skapas ett ljus utöver det vanliga. Under den kalla årstiden finns en mycket uppskattad braskamin som förutom värmen också bidrar till mysfaktorn. Sovrummen är praktiska för barnfamiljen och väl tilltagna. Vacker fastighet med bruten fasad i vitt som kombineras snyggt med oljat lärkträ. Huset är löpande underhållet och har laddbox installerad.

Området är mycket idylliskt för både stor och liten med både förskola och skola. Fritidsaktiviteterna väntar precis utanför dörren med bland annat Örtjärns fina badstrand samt fina elljusspår, och strövområden i skog och mark. Kommunikationen är bra även för den som inte är bilburen med både pendel till Göteborg samt lokala bussar.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Byggår 2009
Storlek 149 kvm + 20 kvm biarea
Tomt 417 kvm,
Fastighetsbet Kullbäckstorp 2:404
Upplåtelseform Friköpt
Antal rum 6 rok, varav 3 - 4 sovrum
Pris 6 700 000 kr slutpris
Driftskostnader El: 5 000 kr/år Försäkring: 1 600 kr/år Total driftskostnader: 29 000 kr/år Övrigt: 2 000 kr/år Kommentar: Övrigt är jaktlaget. Räknat på: 4 personer Uppvärmning: 17 000 kr/år
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum:

Parkettgolv och målade väggar i vitt. Köksinredning i vit högblank från Ballingslöv med svart kakel ovanför bänkskivan i massiv trä. Ovan arbetsbänken sitter infällda spotlights. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin (2021) samt skafferi. En köksö med bänkskiva i svart granit erbjuder ytterligare arbetsyta och skiljer av kök från matplats. Samtliga vitvaror i rostfritt och av märket Bosch. Downlights i taket. Matplats för större sällskap.

Kök:

Tack vare den öppna planlösningen mot köket, de många ljusinsläppen och braskaminen är detta verkligen ett vardagsrum utöver det vanliga. Parkettgolv och målade väggar i vitt. Här finns plats för soffhörna med tillhörande möblemang. Härlig utsikt tack vare det höga läget. Från vardagsrummet når ni ut till bostadens stora balkong som löper vidare runt huset.

Sovrum 1 (föräldrasovrum):

Parkettgolv och målade väggar i vitt med fondsänggavel. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring i form av tre platsbyggda garderober. Från sovrummet når ni ut till bostadens stora altan på husets baksida. Tack vare östläget blir sovrummet svalt och friskt.

Sovrum 2:

Ekparkett och vitmålade väggar med fondtapet. Här finns plats för enkelsäng samt arbetshörna. Tre garderober.

Sovrum 3:

Parkettgolv och målade väggar i vit ton samt en fondvägg. Här finns plats för enkelsäng samt en arbetshörna. Förvaring i form av tre platsbyggda garderober.

Badrum övre plan:

Grått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Badkar med glasväggg.

Hall:

Grått klinkergolv med målade väggar i vitt samt en fondvägg. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob som löper längs en helvägg.

Allrum nedre plan:

Ekparkett och målade väggar i vitt.

Badrum nedre plan:

Grått klinker med golvvärme och helkaklade väggar i vitt med ett svart parti vid duschplatsen. Spegelskåp med belysning, duschplats med vikbara glasdörrar samt handdukstork. Vädringsfönster, downlights med dimmfunktion.

Tvättstuga nedre plan:

Väl tilltagen tvättstuga med grått klinker och helkaklade väggar i vitt. Utrustningen består av en tvättmaskin (2021) och torktumlare (Bosch) och ovan tvättutrustningen finns en avlastningsbänk samt vägghängda överskåp. Förvaring i två garderober samt ytterligare förvaring under avlastnings- och tvättbänk.

Förråd:

Parkettgolv och målade väggar i vitt. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter med hela sju garderober. Förrådet har även en egen utgång från utsidan och kan även göras om och disponeras som ett gästrum eller arbetsrum.

Dokument och länkar

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close