Göketorpsgatan 15 – Örgryte

GöKETORPSGATAN 15

1 ROK 41 KVM 3 TR
SE ALLA BILDER

Ljus, mysig och mycket välplanerad vindslägenhet nära Delsjöområdets natur

Välkommen till Örgryte och denna fina 1,5:a högst upp i en vacker flerfamiljsvilla i klassisk funkisstil. Ljusinsläppet är generöst och utsikten över villabebyggelse bort mot skogen är intagande. På balkongen en trappa ner njuter man av härlig morgonsol. Murstocken med frilagt tegel, de synliga takbjälkarna och takfönstret, som nyligen bytts ut, ger lägenheten en egen karaktär. Det är en relativt nybyggd lägenhet i utmärkt skick, och den öppna och mycket genomtänkta planlösningen maximerar kvadratmetrarna. I det lika smakfulla som välplanerade köket finns det plats för ett att duka upp till middagar för sex till åtta matgäster. Utomordentligt bra förvaringsmöjligheter i form av flera garderober och ett rymligt förråd i anslutning till vardagsrummet.

Ett underbart boende erbjuds och föreningens gemensamma trädgård är en inbjudande oas med uteplats, gräsmatta, päronträd och odlingar. Föreningen har även tvättstuga och ett gemensamt garage med arbetsbänk och plats för cykelförvaring. Läget är perfekt och på kort promenadavstånd från lägenheten finns Härlanda tjärns badplats, Skatås motionsområde och Delsjöområdets naturreservat. Närmsta hållplats ligger runt hörnet och med spårvagn tar man sig snabbt in till stan. Strax intill hållplatsen hittar man cykelbutiken Sportson och den mysiga kvartersrestaurangen Intill.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Göketorpsgatan 15
Område Örgryte
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Rum 1 rum och kök
Storlek 41 kvm + 22 kvm biarea
Avgift 2 645 kr Inklusive värme och vatten.
Bostadens indirekta nettoskuldsättning 308 966 kr
Pris 2 350 000 kr slutpris
Andel i förening 18.57 %
Byggnadsår 1944
Förråd Till lägenheten finns ett mindre källarförråd.

LEDANDE BUD: 2 350 000 kr

Bud
Budgivare
Tidpunkt
2 350 000 kr
1
21 Mar 16.23
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa och arbetshörna. Den mysiga sovalkoven, med plats för en fullstor (180 cm) dubbelsäng, skiljs av med ett takhängt draperi. Trämönstrat laminatgolv och vitmålade väggar med ljusgrön fond. Synliga takbjälkar.

Kök

Ett rymligt kök med plats för ett matbord för sex till åtta personer. Välplanerad arbetsdel med gott om bänkyta och förvaring. Vita skåp och bänkskivor i svart kompositsten med infälld induktionshäll och diskho. Vitt kakel i metrostil (2021). Integrerad diskmaskin och kyl/frys. Trämönstrat laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Fräscht badrum med duschhörna, toalett, tvättkommod och plats för en skänk eller dylikt. Duschdörrar i svart infattat glas. Både tak- och handdusch. Vitt väggkakel i metrostil och mörkgrått klinkergolv med golvvärme.

Hall

Från lägenhetens entré leder en trappa upp till en öppen hall med bra avhängningsmöjligheter. Härligt ljusinsläpp från ett takfönster som satts in i år. Trämönstrat laminatgolv och vitmålade väggar. Innanför entrén finns det plats för skor. Utanför entrén väntar en balkong med fin utsikt.

Dokument och länkar

BRF Göken 15 i Göteborg

Allmänt

Brf Göken 15 i Göteborg bildades 2014 och utgör idag 3 stlägenheter på Göketorpsgatan 15. Fastigheten på Göketorpsgatan 15 byggdes 1944. Föreningen äger fastigheten Kålltorp 69:5 och uppgår till 238 kvm total bostadsarea fördelat på 1 st 5 rok, 1 st 4 rok samt en etta. Föreningen har egen el-mätning och detta betalas in kvartalsvis till föreningen e

Ekonomi

Föreningen har totalt lån på 1 830 000 kronor, vilket ger en belåning på 7 689 kr per kvm boyta. En somma som klassas som en normal belåningsgrad för en äldre förening i Göteborg.

Renoveringar

Dränering framför garage och ny dräneringsbrunn installerad. Källardörr utbytt. Ny stenlagd trädgårdsgång mellan uteplatserna. Upprustning av uteplats vid entré. Fönster på våning 1 renoverade och ommålade. Garagegolv slipat och impregnerat. Nytt garagejärn installerat. Spalje runt uteplats byggd. Garageuppfart omlagd samt plats för sopkärl byggd. Installation av säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter samt källardörr.Under 2022 har man inköpt ny tvättmaskin, rivit och byggt upp altanen på våning ett bland annat. Se årsredovisningen för mer information.

Parkering

Gratis parkering längs gatorna i området.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en stor och lummig trädgård med en mysig uteplats som medlemmarna kan nyttja. Här finns även gott om bärbuskar och fruktträd tillsammans med en stor grönyta.

Städning

Övrigt Rullande schema gällande skötsel av trädgård, trappstäd och snöskottning.

Uteplats/balkong

På våning 2 finns en härlig balkong i förmiddagssol som nyttjas av lägenhetsinnehavaren.

Förråd

I källaren finns ett förråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Möjlighet att hyra extra förvaringsplats i garagetf ör 125 kr/mån.

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close