Årstaskogs väg 9B – Liljeholmen

ÅRSTASKOGS VäG 9B

2 ROK 46 KVM 10 TR SNART TILL SALU
SE ALLA BILDER

Fantastisk utsikt och underbart läge nära Södermalm, vatten och natur

Välkomna till den här trivsamma tvåan med härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt över både stad och grönska. Från vår till höst är den soliga, rymliga och inglasade balkongen en underbar förlängning av vardagsrummet, och härifrån ser man bland annat Norra tornen, Högalidskyrkan och Stockholms stadshus. Tack vare det höga och fria läget är det ingen insyn. Huset byggdes 2019 och allt i lägenheten är i allra bästa skick. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket maximerar kvadratmetrarna och bjuder in till umgänge. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och ypperliga förvaringsmöjligheter erbjuds i form av en hel garderobsvägg.

Läget är fantastiskt och inom ett stenkast från lägenheten finns både Årstaskogs natur och Årstaviken med promenadstråk, utegym och badmöjligheter. Soliga dagar är det underbart att ta ett dopp vid någon av Liljeholmskajens trevliga badbryggor. Längtar man efter storstadspuls är det bara att promenera eller cykla över Liljeholmsbron till de sjudande bar- och restaurangstråken vid Hornstull. Kommunikationsmöjligheterna är de allra bästa och till Årstaberg, med både tvärbana, buss och pendeltåg, går man på ett par minuter. Det är även nära till Liljeholmstorgets stora affärsgalleria. Huset ligger omgivet av grönska och föreningens gård är en rofylld oas med gemensamma odlingar, välskötta planteringar, grillplats, sandlåda och cykelparkering. Föreningen har också gästlägenhet, bastu, garage med cykelservicestation och en kajak som man kan låna för en paddeltur i Årstaviken.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Årstaskogs väg 9B
Område Liljeholmen
Våning 10 av 16, hiss finns
Rum 2 rum och kök
Storlek 46 kvm
Avgift 3 204 kr Inkl värme & vatten. Till avgiften tillkommer 99 kr för bredband & kabel-TV.
Förråd Till bostaden finns ett förråd.
calendar

Visningar

På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst, nämligen säljaren. Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor om hur det är att bo här. Alla frågor gällande bud, ekonomin i föreningen etc hjälper våra mäklare dig med.

Föreslå en PRIVAT visning

BOKA
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både soffa och matgrupp. Härligt ljusinsläpp och utgång till en rymlig och solig balkong som inglasades i ifjol. Fantastisk utsikt med bland annat Norra Tornen, Högalidskyrkan och Stockholms stadshus i blickfånget. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett.

Kök

Välplanerat och smakfullt kök med vita skåp och aluminiummönstrad arbetsbänk. Integrerad diskmaskin och infälld spishäll i bänk. Kyl/frys, fläkt, ugn och inbyggd mikro i rostfri design. Vitmålade väggar och vitt kakel. Vitlaserad ekparkett.

Sovrum

Rofyllt sovrum med plats för en dubbelsäng. Ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett.

Badrum

Badrum med duschhörna, tvättkommod, handdukstork, kombimaskin, arbetsbänk, förvaringsskåp och toalett. Infällbara duschdörrar i glas, både tak- och handdusch. Helkaklade vita väggar och grått klinkergolv med golvvärme.

Hall

Rymlig hall med gott om utrymme för jackavhängning och skor. Förvaringsmöjligheter i form av en garderob samt ett skoskåp med spegeldörr. Vitmålade väggar och samma vitlaserade ekparkett som i vardagsrummet, köket och sovrummet.

Dokument och länkar

Brf Umgås i Årstahusen

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close