Ebbe Lieberathsgatan 16B – Södra centrum

EBBE LIEBERATHSGATAN 16B

1.5 ROK 34 KVM 5 TR SNART TILL SALU
SE ALLA BILDER

Etta med sovalkovoch solig balkong - Studiokänsla högt upp i huset

Tack vare stora fönster badar denna härliga 1,5:a i ljus. På balkongen finns gott om plats för både utemöbler och grill, här njuter man av solen under stora delar av dagen. Fönstren och balkongen vetter mot en vackert anlagd innergård med gräsytor och fin växtlighet. Öppen planlösningen som bjuder in till umgänge samtidigt som den maximerar kvadratmetrarna. Den mysiga sovalkoven är väl avskild och känns som ett riktigt sovrum. Lägenheten färdigställdes för cirka fem år sedan och skicket är det allra bästa. De tidlösa materialvalen lägger en bra grund för din egen inredningssmak. Allt är väl genomtänkt, inte minst när det gäller förvaringsmöjligheterna som är utöver de vanliga. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I köket, med gott om arbetsyta, finns en diskmaskin. Ett mycket trivsamt boende erbjuds och föreningen har två bokningsbara takterrasser. En med loungegrupp och TV och en med matplats och pentry.

Läget är perfekt och på promenadavstånd har man såväl innerstadens puls som Delsjöområdets natur. Från spårvagnshållplatsen runt hörnet tar man sig in till Korsvägen och Liseberg på bara några minuter. Strax utanför kvarteret finns en Willys-butik och på andra sidan Mölndalsån ligger ICA Maxi. I området hittar man även bageri, sushibar, grillrestaurang med mera.

Mattias Lantto Mattias Lantto Reg. Fastighetsmäklare phone_icon 0738-244100 email_icon [email protected]

Fakta & Dokument

Bostadstyp Bostadsrätt
Adress Ebbe Lieberathsgatan 16B
Område Södra centrum
Våning 5 av 6, hiss finns
Rum 1.5 rum
Storlek 34 kvm
Avgift 1 981 kr
calendar

Visningar

På våra visningar träffar du den som kan bostaden bäst, nämligen säljaren. Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor om hur det är att bo här. Alla frågor gällande bud, ekonomin i föreningen etc hjälper våra mäklare dig med.

Föreslå en PRIVAT visning

BOKA
calendar

Tipsa

Känner du någon som skulle vilja bo här? Köper personen du tipsat om bostaden får du 5 000 kr. Första personen som tipsat om köparen får ”hittelönen”.

TIPSA  OM BOSTADEN

Interiör

Vardagsrum

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både soffa och matgrupp. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och helglasad balkongdörr. Fönster och balkong mot en vacker innergård. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med parkett i vitlaserad ask. Ypperliga förvaringsmöjligheter i form av stora skjutdörrsgarderober. Badrum Duschhörna med infällbara glasdörrar. Tvättkommod, spegelskåp, handdukstork, kombimaskin och toalett. Vitt väggkakel och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Infällda takspottar.

Kök

Välplanerat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Ugn, fläkt och inbyggd mikro i rostfri design. Diskmaskin och kyl/frys integrerade i den vita skåpinredningen.

Sovalkov

Mysig sovalkov som skiljs av med ett draperi. Bra förvaringsmöjligheter i form av garderober och överskåp. Vitmålade väggar och parkett i vitalserad ask.

Hall

Avhängningsnisch, garderob och städskåp. Vitmålade väggar och parkett i vitlaserad ask. Grå heltäckningsmatta vid entrén.

Badrum

Duschhörna med infällbara glasdörrar. Tvättkommod, spegelskåp, handdukstork, kombimaskin och toalett. Vitt väggkakel och ljusgrått klinkergolv. Infällda takspottar.

Dokument och länkar

BRF Södra Fredriksdal

SÄLJA? BOKA ETT DIGITALT MÖTE

VI BJUDER DIG PÅ LYXBRUNCH FÖR TVÅ
BOKA FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE
close