En digitaliserad
mäklartjänst
Digitalt premiummäkleri Läs mer
En snyggare
mäklartjänst
Digitalt premiummäkleri Läs mer
En personligare
Mäklartjänst
Digitalt premiummäkleri Läs mer

De påverkbara faktorerna

Vilka faktorer påverkar intresset för din bostad vid en försäljning?

Fyra avgörande fördelar

Tillsammans optimerar vi din försäljning som ingen traditionell mäklare kan.

Vart tar dina pengar vägen?

Jämför vår digitaliserade premiumtjänst mot de traditionella mäklartjänsterna.

Sveriges kraftfullaste premiummäklartjänst för 37 500:-* Våra villkor för ett samarbete:

Vi förmedlar endast kvalitetsbostäder i våra tre storstadsregioner. Bostäderna skall vara fina och välvårdade. I vår tjänst ingår de bästa inredarna och fotograferna. Vår kraftfulla digitaliserade marknadsföring fungerar extra bra för dessa bostäder. 
Anlitar du en traditionell mäklare så kommer denne med stor sannolikhet att även visa andra bostäder samma dag. Visningstiderna är korta, 45 min är standard, och tyvärr blir många bostäder bortvalda av intressenterna i konkurrens med andra bostäder. Genom din delaktighet och flexibilitet kan vi exempelvis utöka exempelvis söndagsvisningen till 11-15. Detta har visat sig öka antalet intressenter med mellan 30-70% i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Du behöver inte vara ett socialt geni eller tränad säljare för att göra ett bättre jobb än en mäklare på din visning. Det intressenter är nyfikna på är hur det är att leva och bo i din bostad. Något som få mäklare kan ge ärliga och bra svar på. Intressenterna känner med stor sannolikhet en större tilltro till dig och vad du säger än till en mäklare som ofta inte känns helt sanningsenlig. Om du inte har problem med sociala kontakter utan kan vara trevlig och ge ett fördomsfritt bemötande till intressenterna är sannolikheten stor att du lyckas bättre än Sveriges bästa stjärnmäklare. Enligt institutet Inizio så föredrar faktiskt 97% att träffa säljaren direkt än gå genom en mäklare, som kanske inte ens vet var tvättstugan är belägen.  

Alla hem har sina fel och brister, det är naturligt. Men bor du i en bostad som har allvarliga fel, grannar som festar nätterna igenom och liknande råder vi dig att försöka komma till rätta med problemet först innan du säljer. Har du inte möjlighet att åtgärda problemen rekommenderar vi dig att anlita en traditionell mäklare. Genom att bara sälja bra bostäder skapar vi en kvalitetsstämpel som ger dig ett högre pris vid försäljning genom den trygghet det skapar. 

Sälja din bostad? Boka digitalt möte - få en lyxbrunch för två!

Genom ett tätare samarbete med våra säljare har vi utvecklat Sveriges första digitaliserade premiummäkleri. Boka ett digitalt möte med oss så berättar vi mer om Sveriges kraftfullaste mäklartjänst till ett fast, lågt arvode. Som tack bjuder vi på en lyxbrunch för två (Värde 650-750 kr). Vare sig du använder våra tjänster eller ej.

    close